Bli Smart Før Du Logger På Linjen

Sliter med å få bilen din betalt? Er du sint på den siste avtalen du fikk? Kanskje du leter etter en bil nå, og du er ikke sikker på hva du skal gjøre annerledes. Du er i samme båt med mange andre mennesker. Fortsett å lese for å finne ut informasjon om hva du skal gjøre neste gang du går inn i en forhandler.

Ikke glem å se på kostnadene for deler til et kjøretøy før du kjøper det. Noen biler, spesielt import, koster betydelig mer å vedlikeholde enn andre. Undersøk kostnaden for deler som slites ofte, for eksempel dekk, bremser og vindusviskerblad. Undersøk også kostnadene for generatorer, tennplugger og andre motorkomponenter.

Dukker aldri opp på forhandleren og kjører et luksusbil. Hvis de ser den dyre bilen din, vil de ikke vurdere dine lave tilbud, med mindre du planlegger å bytte inn den dyre bilen din.

Forplikt deg aldri til å kjøpe bare fra forhandlere. Du vil sannsynligvis finne det overraskende at et kjøretøy du trenger allerede blir tilbudt av noen privat. Markedsplasser for sosiale medier og rubrikkannonser er gode verktøy for å finne rimelige, ønskelige kjøretøy i nærheten.

Du må prøvekjøre en hvilken som helst bil du er interessert i å kjøpe. Uansett om du har bestemt at den perfekte bilen din allerede sitter på forhandlerens lodd, må du fortsatt teste den selv. Dette vil gi deg en ekte følelse av bilen. Du kan bare finne noe du ikke liker med bilen.

Et godt tips for de som ønsker å kjøpe en brukt bil, vil være å undersøke hva bilens salgsverdi er. Se på Kelly Blue Book-verdien og sammenlign den med tilstanden som kjøretøyet er i for å se om prisen er rettferdig eller ikke.

Å kjøpe bil er veldig gøy, men det kan også slite deg. Internett er ofte din beste venn i denne situasjonen. Du kan slå opp en rekke biler og sammenligne priser rett fra hjemmet ditt. Mange nettsteder tilbyr sammenligning side om side og andre funksjoner for å veilede deg gjennom valgprosessen. Dette vil hjelpe deg med å finne ut hvilke biler du faktisk skal ut og besøke en forhandler for å prøvekjøre.

Ta deg god tid til å kjøpe en ny bil og gjør leksene dine. Ikke vær redd for å reise deg og gå bort fra en avtale. Ikke bli forelsket i en bestemt bil. Hvis tallene giveren gir deg ikke er det du vil, bare gå bort.

Ikke glem å beregne kostnadene ved å eie en bil når du jobber med et budsjett. For eksempel kan et kjøretøy som koster mer, men får bedre kjørelengde, være billigere på lang sikt enn en billigere bil med dårlig drivstofføkonomi. Du bør også inkludere videresalgsverdi og forsikringspremier i beregningene dine.

Føler du deg bedre rustet til å få ordene du har søkt etter? Det er ikke gjort enkelt, men med informasjonen du nettopp har lest, bør du kunne håndtere deg selv mye bedre. Det er på tide å gå ut av forhandleren med hevet hode, vel vitende om at du sikret deg mye.

Å Kjøpe Bil Er Enklere