Auto Investering

Bilhandel kan være en langvarig prosess. Det er mange biler å se på, og det er en rekke ting å tenke på. Det er derfor det er viktig å ha god informasjon, så ting går greit. Fortsett å lese for noen smarte råd om å kjøpe en helt ny eller ny-til-deg bil.

Ta alltid med deg en mekaniker når du handler et nytt kjøretøy. Bilforhandlere er beryktede for å selge sitroner, og du vil ikke være deres neste offer. Hvis du ikke kan få en mekaniker til å se på biler med deg, må du i det minste være sikker på at du får ham til å se på ditt endelige valg før du kjøper det.

Du kan spare mye ved å forhandle og be om en pris som er lavere enn det selgeren først tilbyr. Det er ingen grunn til å betale så mye. Forhandlere blåser opp prisene for å gi rom for forhandlinger og for å gi deg inntrykk av at du får en god avtale, selv om de bare gir deg en liten rabatt.

Før du besøker et forhandler, bør du ha en ide om hva slags kjøretøy du vil ha. Undersøk online for å se hva som er best for din livs- og økonomiske situasjon. Du kan også få en god ide om forventet prisklasse for ønsket bil, slik at du ikke blir uheldig av en glatt selger.

Undersøk verdien av innbyttet ditt. Ikke bare trenger du å undersøke den beste prisen for den nye bilen du vil kjøpe, men du må også vite hvor mye innbyttet ditt er verdt. Gjør leksene dine og finn ut detaljhandelen og grossistverdiene til innbyttet ditt. Målet er å få detaljverdien fra forhandleren.

Uansett hvilken bil du valgte, prøv å kjøre den først. Testkjør kjøretøyet du har valgt før du starter forhandlingene. Ingenting kan erstatte din faktiske opplevelse med bilen. Hvis du ikke er komfortabel med turen, kan det være på tide å se andre steder.

Unngå å bli distrahert når du handler på en bilplass. Med så mange biler tilgjengelig, er det enkelt for all din forskning og planlegging å gå ut av vinduet. Husk at du bør ha en klar ide om kjøretøyet du vil ha før du setter foten på partiet, og ikke la selgeren styre deg fra målet ditt.

Når du kjøper et sertifisert pre-eid kjøretøy med garanti, må du lese de små skriftene. De fleste garantier på disse kjøretøyene dekker bare motordrev og dekker ikke mye annet. Det er også tilfeller der garantien kanskje ikke kan overføres, noe som vil gjøre den ugyldig i ditt tilfelle.

Handle aldri en bil basert på hva du vil betale månedlig. De fleste bilselgere vil prøve å hjelpe deg med å handle rundt en månedlig betaling. Dette betyr at de kan sette deg i en bil som ikke er det du vil ved å fortelle deg at det er det du har råd til. Den eneste som vinner er forhandleren.

Hvis du trenger et nytt kjøretøy, bør du ta deg tid til å undersøke og lete etter det ideelle kjøretøyet i stedet for å kjøpe den første gode avtalen du finner. Sikre din lykke og tilfredshet med ditt neste kjøretøy ved å bruke tipsene fra denne artikkelen. De vil gjøre hele opplevelsen mye bedre.